Tombet

Ingredients

  • 1 ceba
  • 2 albergínes
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 carbassó
  • Oli
  • Sal
  • Salsa de tomàquet
  • All
  • Llorer

Elaboració

Tallem les verdures en rodelles fines i les fregim per separat.
Les col·loquem en una plàtera de forn en capes alternatives, i les cobrim amb una capa de salsa de tomàquet espessa, aromatitzada amb llorer i all.
Serviu·ho calent
Abans de servir el plat, és preferible posar·lo una estoneta al forn perquè el gust de totes les verdures es barregi
També es pot servir fred.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

448 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!