Farcellets de gorgonzola

Ingredients

  • 4 fulles de pasta de brick
  • 50 g de formatge
  • 25 g de mantega

4 racions

Elaboració

Talleu la pasta brick en forma de rectangles.
Pinteu-los amb mantega fosa.
Poseu a cada rectangle una porció de formatge.
Doneu-li forma de farcellets i barretes.
Poseu-ho al forn a 180 ºC fins que agafi color daurat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1917 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: