Bunyols de Quaresma

Ingredients

  • 125g de llet
  • 125g d'aigua
  • 110g de mantega
  • 1 polsim de sal
  • 1 polsim de sucre
  • 150 g de farina
  • 3 ous
  • Sucre per empolsar

Elaboració

Per començar poseu en un cassó al foc, la llet, l'aigua, la mantega, la sal i el sucre.
Quan arrenqui el bull, afegiu-hi la farina i remeneu-ho bé durant 2 o 3 minuts. Tot seguit retireu el cassó del foc i poseu-hi els ous un a un, sense deixar de remenar.
A continuació, poseu la massa una mànega, traieu-ne petites porcions i fregiu-les en un cassó amb oli abundant i calent.
Finalment, poseu el sucre per sobre dels bunyols i ja els podeu servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

490 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!