Cassoleta de Peix

Ingredients

  • 3 escamarlans
  • 3 calamarcets
  • 3 musclos
  • 2 rodanxes de patates
  • 2 cullarades de romesco calent
  • Pebre de canyena (al gust)
  • Sal (al gust)
  • Julivert (una cullerada de cafè)

1 racions

Elaboració

Sofregir el escamarlans, els calamarcets i la patata amb una mica d'oli.
Una vegada ho tinguem daurat, retirem el peix i la patata.
A continuació afegim el romesco a l'oli del sofregit, una mica de pebre de canyena, una cullera sopera de tomaquet. Tot seguit afegim el peix, la patata i els fesols.
Ho deixem bullir durant 12 minuts.
Espolsem una mica de julivert per decorar i ... llestos per tastar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1709 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: