Amanida de pasta Toscana

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta d'acord amb les instruccions del fabricant, escorre i esbandeix amb aigua freda, reserva en un bol gran.
Talla el pit de gall dindi a daus, assaona amb sal i pebre, escampa-hi el pebre vermell i fregeix en 1 cullerada d'oli d'oliva, deixa que es refredin.
Renta les verdures i talla a daus uniformes, escampa sal als cubs d'albergínia, ofega la ceba en 1 cullerada d'oli d'oliva, salta l'all, afegeix el pebre vermell, i l'albergínia esbandida i per últim el carbassó.
Renta la rucula, elimina els estils i talla la ruca en trossos petits.
Barreja el vinagre balsàmic amb la sal, el pebre i un polsim de sucre, afegeix 2 cullerades d'oli d'oliva i mescla be per a una salsa per amanides.
Talla el parmesà a lamines fines, amb el pela patates.
Torra els pinyons en una paella censa oli, fins que tinguin un color d'oradet
Afegeix les verdures a la pasta, els cubs de pit de gall dindi, aboca las salsa preparada per sobre, i barreja tot bé.
Per servir col•loca la ruca en 4 plats, sobre li posem l'amanida, i escampem el formatge parmesà i els pinyons.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se