Amanida amb Roquefort

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renteu les endivies i escorreu-les bé. Tot seguit, peleu els tomáquets
talleu-los a rodanxes fines i col-loqueu-los en els plats de servir, junt
amb les endivies tallades en quatre parts i les branques d'api, a les que
previament els haurem tret els fils i els dos extrems, de manera que tinguin
una llargària d'uns 7 cm.
Finalment, prepareu una crema homogenia amb el roquefort, la nata liquida i un
pessic de sal, tot mesclat amb la batedora. Amanim els vegetals amb aquesta
crema i un pessic d'orenga picat i decoreu els plats amb uns quants xampinyons
tallats

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se