Canelons de bolets

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Si els bolets son de conserva, els tindrem que s'escorrin un parell d'hores. Si son naturals o congelats no cal tanta estona . En una paella amb un raig d'oli i tirarem la ceba rallada, i en foc ben baix la deixarem fer fins que sembli caramel•litzada. Tot seguit i tirarem els bolets, tallats petits. els i donarem unes quantes voltes i ja i podem posar la "muss" d'ànec que servirà perquè quedi emulsionat, Per enrotllar be els canelons.
En una olla amb força aigua i sal i un rajolí d'oli bullirem els canelons els minuts que calgui, els passarem per aigua freda i els estendrem e sobre d'un drap net per pugues-la enrotlla be, un cop farcits.
En una plata per na al forn, s'hi posa un xic de mantega i si van posant els canelons .
Farem una bajamel amb la mantega, una cebeta , farina, llet,sal i pebre i quan quasi sigui feta si tira els ceps amb pols. es tira per damunt dels canelons , amb una mica de formatge rallat. I ja els podrem gratinar.
Una" ricure de ricura"

1min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se