Pit de gall dindi amb prunes

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Macerar les prunes amb el vi dolç la nit abans ,pelar la seba i tallar-les a juliana i reservar-les.Calentar el oli amb una casola gran i dorar els pits de gall dindi per tots cantons ,salpebrar i afegir la seba i ofegar -la ,remoure
una mica i afegir el vi dolç amb un colador per que no caiguin les prunes al foc ,fins que s´evapori el alcohol.
Afegir els tomaquets pelats itriturats i 20 minuts a foc baix afegir una mica d´aigua si fos necessari ,incorperem
les prunes i deixem 10 minuts més .Finalment treiem els pits de gall dindi i els tallem a rodanxes i sevir amb la salsa

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se