Pit de gall dindi amb prunes
Ingredients
- 500grs de pit de gall dindi ,
- 200grs de tomaquet,1 seba
- 300ml DE VI DOTÇ,
- 100grs de prunes sense os,
- 2 cullerades d´oli d´oliva,sal i pebre
Elaboració
Macerar les prunes amb el vi dolç la nit abans ,pelar la seba i tallar-les a juliana i reservar-les.Calentar el oli amb una casola gran i dorar els pits de gall dindi per tots cantons ,salpebrar i afegir la seba i ofegar -la ,remoure
una mica i afegir el vi dolç amb un colador per que no caiguin les prunes al foc ,fins que s´evapori el alcohol.
Afegir els tomaquets pelats itriturats i 20 minuts a foc baix afegir una mica d´aigua si fos necessari ,incorperem
les prunes i deixem 10 minuts més .Finalment treiem els pits de gall dindi i els tallem a rodanxes i sevir amb la salsa
Comparteix aquesta recepta: