Pit de gall dindi amb prunes

Ingredients

  • 500grs de pit de gall dindi ,
  • 200grs de tomaquet,1 seba
  • 300ml DE VI DOTÇ,
  • 100grs de prunes sense os,
  • 2 cullerades d'oli d'oliva,sal i pebre

4 racions

Elaboració

Macerar les prunes amb el vi dolç la nit abans ,pelar la seba i tallar-les a juliana i reservar-les.Calentar el oli amb una casola gran i dorar els pits de gall dindi per tots cantons ,salpebrar i afegir la seba i ofegar -la ,remoure
una mica i afegir el vi dolç amb un colador per que no caiguin les prunes al foc ,fins que s'evapori el alcohol.
Afegir els tomaquets pelats itriturats i 20 minuts a foc baix afegir una mica d'aigua si fos necessari ,incorperem
les prunes i deixem 10 minuts més .Finalment treiem els pits de gall dindi i els tallem a rodanxes i sevir amb la salsa

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1875 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Cristina Escobedo Juny diu:
Grácies per seguir -me soc una iaia 70anys i no se molt de és presarme en catalá fa poc que fans
informática moltes grácies

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: