Cuixetes de gall dindi al vins

Ingredients

  • 4 cuixetes de gall dindi mitjanes ,2 gots de vi negre ,4cullerades de brandi ,400 grs d'escalunyes,1ramet de herbes aromatiques,3cullerades d'oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Pelar les escalunyes i partir-les en quarts ,ofegar-les en una casola amb una mica d'oli.Quant tinguin color afegir les cuixetes i dorar-les per tots els cantons .Calentar el brandi ,i afegir-lo a la casola encendrel i esperar que s'apagui la flama .Afegir el vi negre i donar un bull fins que s'evapori el alcohol salpebrar incorpora les herbes aromatiques, redui el foc icoure de 40 a 50 minuts.Fins que les cuixetes estigin tendres vigilar i afegir una mica de brou si fos necessari retira les herbes i proba el punt de sal i servir-lo amb la salsa

50min

Notes

en una mica de a manida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

802 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: