Cigrons amb bacallá i romesco

Ingredients

  • Cigrons cuits ,
  • Una mica de bacallá esqueixat,
  • Romesco ,
  • Sal i oli

4 racions

Elaboració

Es remulla el bacallá esqueixat,durant una bona estona.Quan és dessalat,s'escorre i es barreja amb els cigrons.
Es barreja en una tassa el romesco,la sal i el oli i es remena bé .S'aboca damunt els cigrons i el bacallá i ja es pot
servir

25min

Notes

Es pot servi en una bona amanida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2166 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Cristina Escobedo Juny diu:
Les amanides son mol bones per a queta calor que fa

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: