Cigrons amb bacallà i romesco

Ingredients

  • Cigrons cuits
  • Una mica de bacallà esqueixat
  • Romesco
  • Sal i oli

4 racions

Elaboració

Es remulla el bacallà esqueixat, durant una bona estona.
Quan és dessalat, s'escorre i es barreja amb els cigrons.
Es barreja en una tassa el romesco, la sal i el oli i es remena bé. S'aboca damunt els cigrons i el bacallà i ja es pot
servir

25min

Notes

Es pot servi en una bona amanida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3791 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Cristina Escobedo Juny diu:
Les amanides son mol bones per a queta calor que fa

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: