Bacallà "com natas á Bracarense"

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Cou els lloms de bacallà en 500 ml d'aigua durant dos minuts. Escórre, neteja de pells i espines i deixa refredar en un plat.
Reserva l'aigua de la cocció.
Pela les patates, talla en rodanxes i fregeix en bastant oli molt calent sense que arribin a daurar-se, però si estovar.
Escórre les patates sobre un paper absorbent.
Assaona i reserva.
Pela i talla les cebes a rodanxes.
Pela i picar els alls.
Retira gairebé tot l'oli de la paella que hem fet servir per a les patates i sofregir dos alls en aquest oli durant uns minuts fins que s'estovin. Escórre i reserva.
Per preparar la beixamel, fon a foc lent la mantega en un cassó, afegeix la farina i remena. Incorpora uns 300 ml de l'aigua de cocció (millor si segueix una mica tèbia) que hem reservat. Remena sempre, i seguir a foc lent. Quan comenci a espessir. Afegir la nata i la llet, assaonar amb sal, nou moscada i pebre. Seguir remenant fins que espesseixi.
Pre escalfeu el forn a 180. Untar amb mantega una safata de forn. Formar una base amb les patates, l'all i la ceba, col·loca els lloms sobre aquestas, cobreix amb la salsa i escampa el pa o el formatge ratllat.
Cou al forn durant uns 30 minuts o fins que el formatge estigui ben daurat.

Notes

No és precisament una recepta baixa en calories, però val la pena provar-la, ¡sens dubte!.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se