Filets de molls a la vinagreta escalunyes

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Graella, o planxa
unes pinces,
un ganivet
un ratllador
i un plat gran

Elaboració

Despineu els molls i elimineu les espines, conserveu únicament els filets molt nets.
Trinxeu la polpa dels tomàquets i ratlleu les escalunyes ben fines.
Coeu els filets de moll a la planxa o graella.
Amb l’oli, el vinagre i la sal elaboreu una vinagreta i escalfeu-la.
Col.loqueu el tomàquet trinxat al plat, de forma que obtingueu una base circular.A sobre, poseu-hi els filets de peix iamaniu-ho tot amb una vinagretaa calenta.

30min

Notes

receta facil


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se