Filets de molls a la vinagreta escalunyes

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 tomàquets
  • 12 molls mitjans
  • 3 escalunyes
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Vinagre de cava

4 racions

Utensilis

Graella, o planxa
unes pinces,
un ganivet
un ratllador
i un plat gran

Elaboració

Despineu els molls i elimineu les espines, conserveu únicament els filets molt nets.
Trinxeu la polpa dels tomàquets i ratlleu les escalunyes ben fines.
Coeu els filets de moll a la planxa o graella.
Amb l’oli, el vinagre i la sal elaboreu una vinagreta i escalfeu-la.
Col.loqueu el tomàquet trinxat al plat, de forma que obtingueu una base circular.A sobre, poseu-hi els filets de peix iamaniu-ho tot amb una vinagretaa calenta.

30min

Notes

receta facil


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2130 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: