Filets de molls a la vinagreta escalunyes
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Facil

Ingredients
- 8 tomàquets
- 12 molls mitjans
- 3 escalunyes
- Oli d’oliva
- Sal
- Vinagre de cava
4 racions
Utensilis
Graella, o planxa
unes pinces,
un ganivet
un ratllador
i un plat gran
Elaboració
Despineu els molls i elimineu les espines, conserveu únicament els filets molt nets.
Trinxeu la polpa dels tomàquets i ratlleu les escalunyes ben fines.
Coeu els filets de moll a la planxa o graella.
Amb l’oli, el vinagre i la sal elaboreu una vinagreta i escalfeu-la.
Col.loqueu el tomàquet trinxat al plat, de forma que obtingueu una base circular.A sobre, poseu-hi els filets de peix iamaniu-ho tot amb una vinagretaa calenta.
30min
Notes
receta facil
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2130 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.