Figues amb mozzarela

Ingredients

  • 12 figues fresques
  • 3 boles de mozzarela de bufala
  • Oli d'oliva fort
  • Oli d'oliva suau
  • ½ gra d'all
  • Llimona
  • Comi ne pols
  • Pebre negre molt
  • Sal

4 racions

Utensilis

un bol
un plat pla
un exprimidor
un ganivet.

Elaboració

fes suc amb la la mitad d'una llimona, cola'l i reserva'l, pela l'all, treu-ne el peduncle central,pica'l molt fi i afegeix-lo al suc. A contiunació afegeix una cullerada de cadascun dels olis, una culleradeta de comi i una culleradeta de pebre negre. Barreja-ho i afegeix-hi les boles de mozzarela
.Cobreix-ho i deixa-ho macerar dues hores a la nevera,remenant de tant en tant.Renta les figues i lamina-les.Retira la mozzarella de la nevera i talla-les a lamines
Presenta-ho alternant lamines de fruita i formatge y acompanya-ho amb unes rodanxes de llimona.Salpebra-ho i ruixa-ho amb el suc de la marinada.

30min

Notes

BONA I FACIL


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1677 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: