Carpaccio de figues amb foie caramelitzat
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Aperitiu
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 8 figues fresques
- 1 rulo de foie
- 1 massa de full
- Sucre
- Barreja d'enciams
- Fruits secs variats
4 racions
Elaboració
Poseu les figues una estoneta al congelador perquè agafin consistència.
Poseu la massa de full tallada a rectangles de 15x10 al forn ja calent a 180º i amb uns cigrons crusos al mig de la massa perquè no pugi, deixeu daurar i reserveu.
Amb l'ajuda d'un ganivet molt esmolat, o millor encara una talladora de fiambres, talleu les figues a làmines molt fines i poseu al centre dels rectangles de full, al damunt hi poseu làmines fines de foie i empolsineu amb sucre, gratineu al forn fins que caramelitzi i ja teniu un primer plat o entrar deliciós!
Notes
Per acompanyar hi queda molt bé una barreja d'enciams amb fruits secs com pipes, pipes de carbassa, nabius, orellanes tallades petites, el què més us agradi.
Etiquetes:
Carpaccio de figues amb fuà carameltzat
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2007 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Moltes gràcies Quim!, tot el que sigui aprendre m'encanta.
Bona tarda, Maria Rosa I Conxita...Perdoneu si he trigat una miqueta a contestar-vos; La mateixa pregunta li vaig fer jo a la...
Moltííííííssimes gràcies Quim!
m'ha encantat la recepta, espero probar-la de fer ben avait, tot i que com reconec sempre...fer postres no se'm dóna massa...
Moltes gràcies Joan, el foie m'encanta o sigui que...ja puc fer guardiola!!!