Pesto de carbassa (1)

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Torra una mica les llavors de carbassa en una paella, seca i deixa refredar.
Renta la carabassa, treu les llavors i la closca. (la carbassa Hokkaido, no necessita ser pelada).
Talla la carbassa a trossos petits.
Pela el gra d'all.
Barreja les llavors de carbassa. Els trossos de carbassa (crua), l'all i tritura el conjunt que quedi ben fi, afegeix els dos tipus d'oli i segueix triturant fins que quedi tot ben lligat
Ratlla el formatge parmesà i regira en la barreja.
Assaona amb sal i pebre.
Aboca el pesto en flascons ben esbandits i manté refrigerat. (Et surten al voltant de 2 gots, 200 ml)


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se