Pop al romaní

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

- En una olla grossa posa el pop, els dos bitxos, 4 grans d'all, la ceba sencera, un parell de fulles de llorer i uns quants grans de pebre negre, cobreixo tot amb aigua freda i posa-ho a coure al foc fins que el pop sigui tendre.
- Encendre el forn a uns 180 ºC. En una safata posar les patates ben netes (pell inclosa) en les quals haurem fet un tall longitudinal, salpebrem, les amanim també amb l'all en pols. Afegim dues fulles de llorer, unes branques de romaní, tirem un raig de vi blanc per sobre i un altre d'oli i cap al forn.
- Quant hagin passat uns 50 minuts traurem les patates del forn, las esclafarem amb el puny i les girarem, afegirem mes vi blanc per sobre i una mica mes d'oli i les acabarem de coure.
- Colem el pop, el tallem deixant les potes senceres i el reservem.
- En una paeela, posem a escalfar oli, sofregim els 4 grans d'all que encara no hem fet servir tallats a trossos petis, afegim una mica de romaní, les potes de pop i els pinyons. Ho saltejem tot i ho passem a una safata que pugui anar al forn, i afegim les patates i un raig més de vi blanc. Hi ho posem al forn 20 minuts i ja es pot servir

1h 20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se