Torradetes de pebrot agredolç amb formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Aquesta recepta es fa com la coca del iogourt. Es fa servir un got com a mesura, i es posa la mateixa quantitat de cada un dels ingredients, és a dir:

Elaboració

Picar a dauets els pebrots.
Posar-ho tot junt en un atuell amb una mesura de vinagre de poma i una altra de sucre.
A foc baix, anar remenant sovint i fent reduir el vinagre fins que quasi ha desaparegut del tot.
Ja tenim a punt el pebrot agredolç. Ara podem anar per fer les torrades.
Tallar una baguette a llesques. Torrar-les. Untar-les de Philadelphia i finalment posar-hi pel damunt de cada una, una cullerada de la reducció de pebrot agredolç.

20min

Notes

Aquesta és una recepta que em va preparar la meva amiga Elvira Jornet, gran cuinera, per sorprendre'm. I ho va aconseguir. M'ha faltat temps per passar-us-la a vosaltres. Proveu de fer-ne, que són delicioses per aperitiu, per acompanyament... per triomfar. Ah!. i feu més pebrot agredolç del que necessiteu ja que es conserva molt de temps a la nevera. Llavors, quan vulgueu tornar-ne a menjar, només us caldrà fer les torradetes i posar-hi el formatge i la preparació que teniu guardada.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se