Llesques de Santa Teresa (Torrijas)

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

1. Barregeu el sucre amb la canyella, ens servirà per arrebossar les llesques després de fregir-les.
2. Talleu el pa a llesques d'1 centímetre aproximadament. Poseu-les en remull en llet, i quan hagin agafat prou llet passeu´-les per ou.
3. Quan les hagueu passat per ou, fregiu-les en una paella amb una bona quantitat d'oli ben calent.
4. Quan s'hagin fregit, deixeu-les una estona en paper absorbent, i passeu-les pel sucre i la canyella, i presenteu-les.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se