Coca de poma

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

8 racions

Utensilis

1 ganivet
1 safata

Elaboració

Heu de trossejar les pomes en trossos regulars i després de ratllar la pell de la llimona cal que exprimiu el suc i el poseu per damunt de les pomes. Després afegiu el mig got d'oli i els 50 grs. de llevat. Deixeu que fermenti la massa i després aplaneu-la damunt d'una safata i tot seguit claveu els bocins de poma fins que la safata amb la massa sigui plena.
A continuació repartiu per sobre els 150 grs. De sucre que resten i la canyella en pols.
Heu de posar-lo al forn durant mitja hora. a 200º

45min

Notes

Si voleu podeu repartir per damunt un rajolí d'oli barrejat amb una mica del suc de matafaluga per a què després de cuit sigui més melós.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se