Coca de poma

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 ous
  • 1 llimona
  • 1 kg. de pomes àcides
  • 3oo grs. de sucre
  • 3oo grs. de farina
  • ½ got d'aigua bullida amb matafaluga
  • ½ got d'oli
  • Canyella en pols
  • 50 grs. de llevat

8 racions

Utensilis

1 ganivet
1 safata

Elaboració

Heu de trossejar les pomes en trossos regulars i després de ratllar la pell de la llimona cal que exprimiu el suc i el poseu per damunt de les pomes. Després afegiu el mig got d'oli i els 50 grs. de llevat. Deixeu que fermenti la massa i després aplaneu-la damunt d'una safata i tot seguit claveu els bocins de poma fins que la safata amb la massa sigui plena.
A continuació repartiu per sobre els 150 grs. De sucre que resten i la canyella en pols.
Heu de posar-lo al forn durant mitja hora. a 200º

45min

Notes

Si voleu podeu repartir per damunt un rajolí d'oli barrejat amb una mica del suc de matafaluga per a què després de cuit sigui més melós.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1731 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Minchas diu:
aun no he probado mucho las pastas, pero creo que podria estar bien...

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: