Risotto de ceps

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

tallarem la ceba i la posarem a fregir a foc lent, un cop tinguem la ceba ja cuita amb un color daurat i afegirem els ceps i els courem una mica, seguirem posant l'arròs i el barregem conjuntament amb la ceba i els ceps fins a daurar una mica , seguidament i anirem introduint el caldo de pollastre poc a poc perquè es vagi fent l'arròs també hi afegirem una mica de l'aigua de hidratar els ceps perquè així agafi mes aroma a cep ho rectificarem de sal i pebre i quant ja estigui l'arròs cuit hi afegirem el formatge parmesà en pols fins que estigui ven desfet, un cop estigui acabat l'arròs ho deixarem reposar abans de servir.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se