Risotto de ceps
Categoria:
Tipus de plat: Risotto
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba tallada
- Un grapat de ceps deshidratats
- Arròs caroli
- 750ml de brou de pollastre
- Una mica d'aigua de hidratar els ceps
- Sal pebre
- Formatge parmesano en pols
Elaboració
tallarem la ceba i la posarem a fregir a foc lent, un cop tinguem la ceba ja cuita amb un color daurat i afegirem els ceps i els courem una mica, seguirem posant l'arròs i el barregem conjuntament amb la ceba i els ceps fins a daurar una mica , seguidament i anirem introduint el caldo de pollastre poc a poc perquè es vagi fent l'arròs també hi afegirem una mica de l'aigua de hidratar els ceps perquè així agafi mes aroma a cep ho rectificarem de sal i pebre i quant ja estigui l'arròs cuit hi afegirem el formatge parmesà en pols fins que estigui ven desfet, un cop estigui acabat l'arròs ho deixarem reposar abans de servir.
Comparteix aquesta recepta: