Risotto de ceps
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba tallada
- Un grapat de ceps deshidratats
- Arròs caroli
- 750ml de brou de pollastre
- Una mica d'aigua de hidratar els ceps
- Sal pebre
- Formatge parmesano en pols
2 racions
Elaboració
tallarem la ceba i la posarem a fregir a foc lent, un cop tinguem la ceba ja cuita amb un color daurat i afegirem els ceps i els courem una mica, seguirem posant l'arròs i el barregem conjuntament amb la ceba i els ceps fins a daurar una mica , seguidament i anirem introduint el caldo de pollastre poc a poc perquè es vagi fent l'arròs també hi afegirem una mica de l'aigua de hidratar els ceps perquè així agafi mes aroma a cep ho rectificarem de sal i pebre i quant ja estigui l'arròs cuit hi afegirem el formatge parmesà en pols fins que estigui ven desfet, un cop estigui acabat l'arròs ho deixarem reposar abans de servir.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4661 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.