Trufas

Ingredients

  • 250 ml de Nata Liquida de 35% materia grasa
  • 250 gr de xocolata fondant
  • 50 gr de mantega

Per l'adornament:

  • Fideus de xoolata
  • Fideus de colors
  • Coco
  • Ametlla trinxada

24 racions

Elaboració

primer de tot agafarem la nata líquida i la mantega i la posarem al foc a bullir,mentres arranca el bull trencarem la xocolata a trossets petits, un cop la nata i la mantega comensi a bullir hi afegirem de mica en mica i sense deixar de remanar la xocolata fins a crear una salsa homgenia, un cop ha agafat la textura edient treurem del foc i deixarem reposar uns 10 minuts a temperatura ambient, un cop passatsels 10 minuts posarem a la nevera unes 6 a 8 hores aproximadament si son mes no passa res la pasta ha de quedar presa completament pero muldejable, la treurem de la nevera i inicarem a fer les boletes amb l'ajuda d'una cullera i les mans un cop feta la bola la passarem per la guarnició que tinguem preparat.

Notes

per fer la trufa es necessita aproximadament uns 20 minuts i un cop la trufa ha quedat presa i la treiem de la nevera el temps que es necessiti pera fer les boles-


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

870 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: