Coca de forner

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 250 grams de farina de força
  • 5 grams de sal
  • 8 grams de llevat fresc
  • 140/150 ml d'aigua
  • 20 ml d'oli d'oliva
  • Anís

Elaboració

agafarem la farina i un cop tamisada la posarem en un vol on hi afegirem la sal l'oli i anirem afegint l'aigua de mica en mica mentre anem amassant, abans d'acabar de tirar tota l'aigua i afegirem el llevat fresc i continuarem amassant durant uns 10 minuts, deixarem reposar la massa uns deu minuts dintre del vol tapat amb un drap, un cop passats aquests minuts continuarem amassant una mica mes a la taula de treball uns 5/10 minuts i en farem una bola i la deixarem reposar uns 20 minuts aproximadament perquè el llevat faci la seva feina, un cop hagi reposat els 20 minuts cal agafar la bola de massa i fer-ne com una barra de pa posar-la a la safata del forn i deixar reposar uns 10 minuts dintre del forn sense escalfar, un cop passats els 10 minuts cal afegir un xic d'oli d'oliva i escampar la massa amb les mans fent la forma d'una coca i la deicarem reposar 10 minuts perque la coca fermenti, seguidament hi afegirem el sucre i la posarem al forn a 250 graus fins que estigui ven doradeta, quant la treurem del forn hi afegirem un raig d'anis ven escampat i deixarem refredar.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

937 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Concepció Casanellas Font diu:
Deu ser molt bona.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!