Crestes de bacalla i bolets

Ingredients

  • Pasta de empanadilles; 200 grams de bacalla trinxat; 200 grams de barreja de bolets; 2 cebes i un xic de tomaquet

4 racions

Elaboració

fregirem el bacallà trinxat amb un xic d'oli d'oliva, mentres es fa el bacallà posarem els bolets en un altre paella i els sofregirem amb un xic d'all i julivert, un cop fet el bacallà el retirarem i posarem la ceba tallada a dauets a fregir molt a poc a poc que quedi ven feta, quant tenim la ceba ja feta hi afegirem un xic de tomàquet per acabar de fer el sofregit amb un xic de vi blanc per aromatitzar el sofregit, afegirem el bacallà i també els bolets per acabar el farciment de les crestes, iniciarem a omplenar les crestes i les fregirem amb oli vegetal fins que quedin ven doradetes.

40min

Notes

es pot servir acompanyat d'una salsa de porro i pebrot vermell al forn amb vi blanc


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1615 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: