Bistecs farcits a l’estil sud-africà amb amanida de pasta i llenties

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per l'amanida de llenties:

Pels bistecs:

5 racions

Elaboració

Per l'amanida de llenties:

Cou separadament els llacets i les llenties d'acord a les instruccions del paquet.
Talla els pebrots per la meitat, talla a daus grans i els albercocs en cubs petits.
Per la salsa de l'amanida barreja el vinagre, l'oli i la confitura i mescla amb les altres components, assaona amb sal, pebre i flocs de xili sec

Pels bistecs:

Assaona els bistecs amb sal i pebre, pels dos costats
Pela de plàtan i aixafa amb una forquilla fins a obtenir un puré, afegeix el formatge fresc i assaona amb sal, pebre i curri.
Distribueix la crema en els bistecs, plega, tanca el forat amb petites broquetes de fusta i graella els bistecs a foc alt per cada costat d'1 a 2 minuts o també els pots fregir.
Serveix els bistecs amb l'amanida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se