Mos de Bonítol

Dau de bonítol conservat en oli sobre llit de pebrot de piquillo banyat amb una vinagreta suau de ceba tendra.

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → País Vasc
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Utensilis

12 culleretes xineses

Elaboració

Pica molt menuda la ceba.
Mescla-la amb l'oli, el vinagre i un toc de sal.
Bat lleugerament la vinagreta i reserva-la.
Treu el bonítol del pot procurant que no es trenqui.
Divideix-lo en 12 daus. Elimina l'oli.
Elimina el suc de conserva del pebrot.
Fes un llit de pebrot a les culleretes.
Posa un dau de bonítol a cadascuna.
Banya lleugerament el mos amb la vinagreta.

15min

Notes

Presenta les culleretes a sobre d'una safata de color (taronja, verda, lila) per a donar contrast.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se