Mos de Bonítol

Dau de bonítol conservat en oli sobre llit de pebrot de piquillo banyat amb una vinagreta suau de ceba tendra.

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → País Vasc
Dieta: baixa en greixos
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un potet de vidre de bonítol en oli d'oliva
  • Un potet de vidre de pebrot de piquillo en tires
  • Mitja ceba tendra
  • 0,75dl d'oli d'oliva extra verge
  • 0,25dl de vinagre de Mòdena
  • Sal

12 racions

Utensilis

12 culleretes xineses

Elaboració

Pica molt menuda la ceba.
Mescla-la amb l'oli, el vinagre i un toc de sal.
Bat lleugerament la vinagreta i reserva-la.
Treu el bonítol del pot procurant que no es trenqui.
Divideix-lo en 12 daus. Elimina l'oli.
Elimina el suc de conserva del pebrot.
Fes un llit de pebrot a les culleretes.
Posa un dau de bonítol a cadascuna.
Banya lleugerament el mos amb la vinagreta.

15min

Notes

Presenta les culleretes a sobre d'una safata de color (taronja, verda, lila) per a donar contrast.


Recepta de cuina de Mos de Bonítol
Dau de bonítol sobre pebrot de piquillo amb vinagreta suau de ceba tendra
per Rebost Montse

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2653 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amiga Montse, vaig entrar a la teva web, i la trobo molt interesant, tant, que et vull demanar un favor : no facis com altres internautes que tant sols penjen una recepta per guanyar el premi del més. Et demano per favor que segueixis penjant les magnifiques receptes que tens en el teu blog. Rep una abraçada. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: