Pasta d'oliva

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

12 racions

Elaboració

Tritura les olives, les anxoves, i les tàperas fins a obtenir un puré.
Barreja el puré d’oliva amb les ametlles, la mostassa, el suc de llimona i l'orenga.
Després remena la pasta d'olives i afegeix a poc a poc l'oli. Remena la massa fins que tingui una consistència homogènia.
Condimenta amb sal i molt pebre i si vols perfuma amb una mica de Brandi al gust.
Omple la pasta d’olives, en pots de vidre i deixa reposar 3 o 4 dies a la nevera.
Es manté a la nevera durant unes 8 setmanes.
La pasta d’olives es pot servir amb bagueta fresca, torrades de pa, etc., com aperitiu o en un bufet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se