Creps Farcides amb "brunoise" de fruites

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tamisseu la farina amb la sal dins d'un bol. Aboqueu-hi els ous i barregeu-ho mentres s'hi va incorporant la llet, batent del centre cap a l'exterior, fins a formar una pasta homogènia. Afegiu-hi la mantega fosa, pero freda.
Coeu les creps cobrint la base d'una paella greixada amb una capa fina de pasta, deixeu-les daurar una mica i doneu-los la volta; torreu-les per l'altre costat i reserveu-les sobre paper antiadherent. Repetiu aquesta operació fins a acabar la pasta.
Talleu la fruita pelada formant una brunoise (dauets petits). Ruixeu les fruites amb un raget de licor i repartiu-les al centre de cada crep amb una mica de melmelada al gust. Ajunteu els extrems de la crep formant una bossa que podrem subjectar amb una tireta de pell de taronja.
Pot servir-se col-locant la bossa de crep al centre i empolvorant el plat amb alguns trossets de fruita. Aixi quedarà més decoratiu

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se