Carxofes fresques a la vinagreta

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

-Netejem les carxofes, treient les fulles més lletges, que quedin les més tendres.
-Les partim per la meitat, conservem un troç de les cues.
-Les fem bullir a foc alt , amb una mica de sal i l’olla tapada, de 7 a 10 minuts.
-S’escorren i les reservem perquè es refredin.
-Uns 15 minuts, abans de menjar-les , les posem en una safata i hi afegim: una mica de sal, una mica d’oli, una mica de pebre negre i bastant vinagre ( sense pasar-se ).
-Ja estan llestes per degustar.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se