Orada salvatge al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

La orada l'hem comprat neta d'escates i vísceres.
Peescalfem el forn a 180 graus. Posem en una paella tipus de fer paella: oli d'oliva, la ceba a sobre tallada a rodanxes, les patates a rodanxes (un cop tallades les hem tingut uns 15 minuts en aigua), els tomàquets tallats a grills, sal i pebre.
Posem la paella, sense l'orada, al forn uns 30 minuts.
A continuació, salpebrem l'orada i la posem al forn sobre les patates, ceba i tomàquets.
Deixem coure 45 minuts (més o menys), doncs l'orada fa 1,5 Kg. De tant en tant obrim el forn per veure l'estat de cocció, no ens pot quedar massa feta ni crua.
Quan falten uns 10 minuts, hi posem els escamarlans i les navalles.
Per emplatar, netegem d'espines l'orada i anem fent filets posant la meitat per persona, en un plat.
Al costat hi posem, les patates, ceba i tomàquet amb dos escamarlans i una navalla per persona.
Ja es pot servir el plat.

1h 25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se