Truita de shitake amb alls tendres

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una paella, amb un xic d´oli verge extra, fregim els bolets i els alls tendres tallats petits i tot remenant, quan estiguin al punt, hi posem els ous batuts i fem la típica truita.
No te cap secret.

20min

Notes

A diferencia de moltes triutes, aquesta es millor menjar-la calenta que no pas freda.
Compte amb el shitake, que és un bolet mol "potent", i a lo millor no es posa bé a tothom, pero les seves propietats son espectaculars.
Com sempre, soc negat en el tema de les quantitats, i per tant ho deixo al vostre criteri.
El contrast de gustos no deixa indiferent a ningú.
De tal manera ho faig jo, i axí us ho explico.
Bon profit.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se