Cigrons amb bacallà

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Es posa oli en una cassola i es fregeix la llesca de pa. Es retira.
En el mateix oli s'afegeix la ceba picada i es deixa enrossir.
S'hi posa el tomàquet i el pebre vermell.
Quan el sofregit estigui ben confitat, s'afegeixen els cigrons, es cobreixen amb aigua i es deixen coure un quart d'hora. S'afegeix el bacallà i es deixa coure tot junt uns cinc minuts.
Mentre, amb els alls, el pa fregit i el julivert es fa una picada que quedi ben fina i s'afegeix als cigrons, es deixa coure cinc minuts i ja estarà a punt per servir. És un plat de cullera deliciós.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se