Cigrons amb bacallà

Ingredients

  • 400 g de cigrons cuits
  • 250 g de bacallà dessalat (poden ser lloms o bé bacallà esqueixat)
  • 1 ceba
  • 2 o 3 cullerades de tomàquet concentrat
  • 1 cull de pebre vermell
  • 1 o 2 grans d'all
  • 1 llesca de pa
  • Julivert
  • Sal i pebre

Elaboració

Es posa oli en una cassola i es fregeix la llesca de pa. Es retira.
En el mateix oli s'afegeix la ceba picada i es deixa enrossir.
S'hi posa el tomàquet i el pebre vermell.
Quan el sofregit estigui ben confitat, s'afegeixen els cigrons, es cobreixen amb aigua i es deixen coure un quart d'hora. S'afegeix el bacallà i es deixa coure tot junt uns cinc minuts.
Mentre, amb els alls, el pa fregit i el julivert es fa una picada que quedi ben fina i s'afegeix als cigrons, es deixa coure cinc minuts i ja estarà a punt per servir. És un plat de cullera deliciós.

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

13846 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: