Tataki de tonyina amb juliana de verdures i sésam

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la marinada:

Després de cuinats els tacs:

2 racions

Elaboració

-Primer , prepararem la marinada amb els ingredients que he enumerat a la llista d’ingredients. Posem els tacs a marinar, entre una 1 hora i 1,5h.
-Un cop passat aquest temps, retirem els tacs, els assequem i els posem a cuinar en una planxa molt calenta.
-Els cuinem, pels 4 costats, uns 30 segons cada un, deixant els altres dos sense coure.
-A mida que els trèiem, els posem en un bol d'aigua amb gel per tallar la cocció. Un cop freds els assequem, els pintem amb oli de sèsam i hi posem grans de sèsam.
- Amb la planxa calenta , posem els tacs amb el sèsam i fem un toc de planxa , pels 4 costats, uns 5 segons cada un, deixant els altres dos sense coure.
-El plat no porta sal degut a que la soja ja li dona gust.
-I ja podem servir-los. En aquest cas, els acompanyem amb una juliana de verdures, que he fet abans i no val la pena explicar com. Es pot comprar congelada i directament en una paella amb una mica d’oli i quan està la juliana llesta, ja es veu perfectament.

10min

Notes

NO tinc en compte en el temps l'hora de maceració.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se