Tataki de tonyina amb juliana de verdures i sésam

Ingredients

Per la marinada:

  • 1 Uns 12 tacs d’un tall de tonyina d’uns 250g .
  • 1 gra all laminat
  • 10 gr. de gingebre ben picat
  • Una fulla de llorer ben trencada
  • 1 cullerada de salsa de soja
  • 1 cullerada de vinagre blanc
  • ½ cullerada de sucre
  • Oli d’oliva
  • Pebre

Després de cuinats els tacs:

  • Gel
  • Oli de sèsam (unes gotes)
  • Sèsam
  • Juliana de verdures congelada.

2 racions

Elaboració

-Primer , prepararem la marinada amb els ingredients que he enumerat a la llista d’ingredients. Posem els tacs a marinar, entre una 1 hora i 1,5h.
-Un cop passat aquest temps, retirem els tacs, els assequem i els posem a cuinar en una planxa molt calenta.
-Els cuinem, pels 4 costats, uns 30 segons cada un, deixant els altres dos sense coure.
-A mida que els trèiem, els posem en un bol d'aigua amb gel per tallar la cocció. Un cop freds els assequem, els pintem amb oli de sèsam i hi posem grans de sèsam.
- Amb la planxa calenta , posem els tacs amb el sèsam i fem un toc de planxa , pels 4 costats, uns 5 segons cada un, deixant els altres dos sense coure.
-El plat no porta sal degut a que la soja ja li dona gust.
-I ja podem servir-los. En aquest cas, els acompanyem amb una juliana de verdures, que he fet abans i no val la pena explicar com. Es pot comprar congelada i directament en una paella amb una mica d’oli i quan està la juliana llesta, ja es veu perfectament.

10min

Notes

NO tinc en compte en el temps l'hora de maceració.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2527 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!