Pollastre a la pantoja

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Ingredients:

Es cou el pit de pollastre tallat a daus/trossos petits, amb l’amaniment que agradi a cadascú (amb ceba i all, nou moscada, un raig de vi blanc, etc. (sense tomàquet).
Quan està cuit (es molt ràpid), es retira del foc.
A la mateixa cassola/paella, es posa una cullerada de mel i es desfà, dues/tres cullerades (de cafè) de mostassa i es remena, perquè es fongui amb la mel i seguidament s’afegeix un raig de crema de llet (+ / - segons la quantitat de pollastre).
Es remena tot plegat perquè lligui la salsa i s’incorpora el pollastre. Es deixa uns minuts per tal que el pollastre agafi el gust de la salsa (remenant contínuament per evitar que s’enganxi la crema de llet).
I ja està llest per menjar.
Es ràpid i fàcil.
Espero que us agradi.

15min

Notes

També es pot fer amb pit de gall dindi


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se