Sopa d'all

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

2 racions

Elaboració

1. Per fer la sopa, triturem els grans d'all amb una mica d'aigua. Després colem l'aigua.
2. Daurem l'all trinxat en una cassola.
3. Mentrestant, afegim la farigola al brou de gallina just quan acaba d'arrencar el bull.
4. Quan l'all està daurat, hi afegim el brou per acabar-ho d'aromatitzar.
5. Deixem que la sopa es vagi coent durant cinc minuts sense que bulli.
6. Tallem la ceba tendra i ja ho podrem posar als plats: un rovell d'ou, una torrada o pa sec, una mica de farigola i hi aboquem el brou. I, per acabar, una mica de ceba tendra per damunt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se