Sopa d'all
Categoria:
Sopes i cremes
Dificultat: Facil
Ingredients
- 5 grans d'all
- 2 ous frescos
- 1/2 l de brou de gallina
- Farigola fresca
- 2 llesques de pa torrat
- 1 all tendre
2 racions
Elaboració
1. Per fer la sopa, triturem els grans d'all amb una mica d'aigua. Després colem l'aigua.
2. Daurem l'all trinxat en una cassola.
3. Mentrestant, afegim la farigola al brou de gallina just quan acaba d'arrencar el bull.
4. Quan l'all està daurat, hi afegim el brou per acabar-ho d'aromatitzar.
5. Deixem que la sopa es vagi coent durant cinc minuts sense que bulli.
6. Tallem la ceba tendra i ja ho podrem posar als plats: un rovell d'ou, una torrada o pa sec, una mica de farigola i hi aboquem el brou. I, per acabar, una mica de ceba tendra per damunt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2351 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.