Truita de pomes del ciri

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya - Arenys de Munt
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Pelem les pomes del ciri i les tallem a daus primets.
En una paella amb una mica d’oli i posem els daus de pomes del ciri, amb una mica de sal.
Sense tapar la paella, saltegem els daus de poma uns 15 minuts (ho fem amb pomes del ciri, perquè és una varietat que aguanta la cocció i no es desfà, amb una altre varietat de poma ens quedaría com puré).
Batem els ous i els tirem sobre els daus de pomes del ciri. Donem la volta i són 2 minuts.-Empletem i llestos.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se