Macarrons al forn

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Olla,escurredor, una platera per al forn.

Elaboració

S'esfilagarsa, a pessics, la carn.
En una olla amb aigua abundant (sis volums per un de pasta), un bon pessic de sal i un raig d'oli, es bullen els macarrons.
Quan estiguin "al dente", es tira un bon raig d'aigua freda a l'olla i s'escorren de seguida.
Es posen en una plata per anar al forn, i s'hi barreja la carn.
Es cobreix de beixamel.
S'hi escampa formatge ratllat i petits trossos de mantega i es gratina.
Un cop gratinat, s'acaba d'escalfar al forn, a 120ºC.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se