Macarrons al forn

Ingredients

  • Carn rostida (xai, vedella...), macarrons, beixamel, mantega, formatge ratllat, oli, aigua i sal.

4 racions

Utensilis

Olla,escurredor, una platera per al forn.

Elaboració

S'esfilagarsa, a pessics, la carn.
En una olla amb aigua abundant (sis volums per un de pasta), un bon pessic de sal i un raig d'oli, es bullen els macarrons.
Quan estiguin "al dente", es tira un bon raig d'aigua freda a l'olla i s'escorren de seguida.
Es posen en una plata per anar al forn, i s'hi barreja la carn.
Es cobreix de beixamel.
S'hi escampa formatge ratllat i petits trossos de mantega i es gratina.
Un cop gratinat, s'acaba d'escalfar al forn, a 120ºC.

30min

Per


Recepta de cuina de Macarrons al forn
Macarrons
per Eulalia

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3635 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

jenifer diu:
hooo quins macarrons !!!tenan mol bona pinta si si molt be jeje

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: