Albergínia tèbia amb diferents ingredients

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Per escalivar l’albergínia:

-Untem bé l’albergínia amb oli, i la col•loquem en una safata dins del forn pre-escalfat a uns 180 º C per a que es cogui. A meitat de la cocció, uns 20 / 25 minuts hi doneu la volta.
-Deixem coure uns 50 minuts aproximadament depenent de la mida de l’albergínia.
-Deixem que es refredi dintre del forn, per poder-la pelar amb mes facilitat.
-Un cop pelada, la partim per la meitat.

Per la resta del plat:

-Tallem a daus petits: el formatge fresc i el tomàquet madur.
-Partim en dos meitats el tomàquet sec hibratat amb oli.
-Obrim la bossa de mesclum ( barreja d’enciams diferents ) i tallem les fulles més grans. Hi posem sal.

Per emplatar i servir:

-Sobre cada meitat de albergínia escalivada i posem tots els ingredients, que l’albergínia quedi tapada i ho amanim amb una mica oli i vinagre de Mòdena
-Es serveix mitja albergínia per persona.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se