Peus de porc a la catalana

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Picarem la ceba, i la posarem a la cassola amb una mica d'oli, i deixarem que es dauri una mica.
Hi afegirem la tomaca pelada i triturada, amb una mica de sucre, perquè deixi anar l'àcid, i mirarem que es faci també juntament amb la ceba.
Tindrem els peus de porc degudament bullits, tovets, i partits a trossos -sis de cadascun-, i els ficarem a la cassola del sofregit.
A part, posarem una mica de brou en un pot de batedora i afegirem les ametlles torrades, i la maizena i ho triturarem.
Afegirem a la cassola el brou que tenim reservat de bullir els peus fins que els cobreixi.
Quan tot és ben barrejat, hi tirarem la picadeta de les ametlles i la maizena.
I finalment, hi afegirem all i julivert picat, els fesols cuits i una mica de pebre vermell.
Deixarem que cogui tot plegat uns deu minuts més.

45min

Notes

No cal dir que són molt importants els ingredients, ja que si el sofregit es fa amb ceba de Figueres, queda molt més gustós que no pas amb altra classe.
Es presenta a taula en una safata bonica, i molt calent.
És una menja d'hivern donades les seves calories.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se