Ous remenats amb botifarra negra, espàrrecs i oli d'anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

2 racions

Elaboració

En una paella posarem l'oli de les anxoves i quan estigui calent hi posarem els tomacons que haurem escaldat, pelat i tallat a trossets petits prèviament. Ho deixarem coure a foc lent.
Quan estigui cuit hi posarem els espàrrecs tallats a trossets petits i els deixarem coure junt amb la tomaca. Li donarem unes voltes perquè de seguida estan cuits i es poden cremar.
Hi tirarem la dent d'all a trossets petits i el julivert també talladet petit. Li donarem unes voltes perquè s'acabi de coure, i hi tirarem la botifarra negra desfeta sense la pell. Ho deixarem coure tot junt i al final hi tirarem els ous i els anirem remanant. Abans que s'acabi de coure del tot ho retirarem del foc i ho taparem i ho deixarem que s'acabi de confitar. No s'hi tira sal perquè el oli ja en porta.

45min

Notes

Això és un segon plat. És per sucar pa o també ho pots acompanyar amb unes patates freigides


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se