Lasanya sense pasta

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Utensilis

1 Ratllador de verdures i un de tomàquet, ou dur

Elaboració

-Laminem el carbassó en cru i el tallem a rectangles petits i fins.
-Tallem a rectangles petits el salmó fumat
-Laminem i tallem a rectangles petits els espàrrecs blancs
-Piquem petit enciam.
-Montem , en un plat, com una lasanya capes amb el salmó fumat, els espàrrecs, el carbassó , al voltant del plat hi posem enciam , per sobre salsa tártara i finalment, ratllem ou dur a sobre de tot.
-Ho posem una mica a la nevera.
-Es serveix una mica fred.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se