Pollastre a la cervesa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Tallem els quarters de pollastre a trossos, els salpebrem i els arrebossem amb farina d'arròs.
Posem oli en una paella gran i quan està calent, hi tirem els trossos de pollastre. Baixem una mica el foc, i els deixem coure (de tant en tant els hi donem voltes), fins que estiguin daurats. Són uns 20 minuts. Reservem els trossos de pollastre i l'oli que ha quedat a la paella.
En una cassola de ferro colat, hi posem l'oli de la paella reservat i fem un sofregit amb els tomàquets ratllats, les cebes tallades a trossets petits i els dents d'all.
Quan el sofregit està en el seu punt, uns 10 minuts, hi incorporem els trossos de pollastre reservats , hi tirem la cerveza i el brou de carn.
Tapem la cassola i deixem coure a foc baix , fins que el pollastre estigui cuit i la cervesa evaporada.
Ho probem de sal i mirem si cal posar-hi una mica d'aigua. Són un 30 minuts.
Ja es pot servir el plat.

1h 5min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se